kaci_pasport_head_small

Не гледам на себе си като на писател, защото не издавам или продавам написаното, а го подарявам. И защото за мен неколцината приятели, които са прочели и харесали нещо мое, са по-ценни от парите. Предпочитам да се смятам за разказвач на истории, защото точно това правя – освобождавам различни истории и идеи, които живеят в мен и искат да излязат навън. Надявам се да ви доставят такова удоволствие да ги четете, каквото доставят на мен, докато ги пиша.

Интересувам се от наука и технологии, и винаги съм харесвал книгите и филмите, изпълнени с пътуване, изследване и приключения. Мразя насилието и го избягвам в сюжетите си, доколкото е възможно. Ако искате да научите повече за мен, ще трябва да погледнете света през моите очи. И тъй като не можете (защото главата ми си е моя и не пускам всекиго вътре) – ви предлагам да го погледнете през очите и постъпките на героите ми.

Желая ви приятно четене.

27 мнения за “За мен

    1. Много ви благодаря.
      Книгата ми се казва „Мъртва магия“ и заедно с останалите разкази и стихотворения можете да изтеглите свободно в .PDF .ePub или .Mobi формат точно от този сайт. Надявам се да ви хареса.

      Харесвам

  1. Прекрасно е това , което правите и също силно се надявам да достигнете до повече хора и да ги докоснете с магията на словото, както докоснахте и мен. Ако има повече пишещи и четящи, като вас и нас, светът ще се превърне в приказка. Не спирайте да творите!

    Liked by 1 person

    1. Много ви благодаря за милите думи. Те са единственото, което се надявам да получа като награда за труда си. Светът никога няма да стане приказка, но от всички нас зависи да го направим по-красив. Все пак ние живеем в него, той е нашия общ дом. Можем и трябва да си го подредим по-добре 🙂

      Харесвам

  2. Напълно споделям мнението ти! Човек, когато дава нещо от себе си без пари и го прави от сърце, тогава наистина е спечелил не само богатство от връзката но и истински приятели! Поздравления приятелю!

    Liked by 1 person

  3. Много благородно от Ваша страна! Ще я прочета с удоволствие! Малко са хората, които дават от сърце и не очакват нищо материално в замяна. За Вас остава радостта да дарявате и да развивате таланта, който притежавате! Благодаря!

    Liked by 1 person

    1. Много ви благодаря, наистина се надявам с героите ми да не ви разочароваме 🙂
      Пиша така, че написаното да отговаря на собствените ми критерии. И пиша за това, което ми е интересно и за което ми е приятно да си фантазирам. Не всеки ще го хареса, но точно малцината, които ще отделят от времето си, за да се потопят в световете ми, са тези, за които пиша 🙂

      Харесвам

  4. Къци, открих една нова страна в теб, която изключително много ми харесва!!!! Чакам с нетърпение следващите книги, разкази…..каквото ти хрумне – знам, че все ще е прекрасно!

    Liked by 1 person

      1. Няма друг начин! Аз съм изключителен фен на фантастиката и фентъзито – и на книгите, и на филмите. Чета много и разнообразна литература. С твоето творчество открих една нова ниша, един „жив“ автор, при това на няма и етаж и половина разстояние, който на всичкото отгоре можеш и да го „пипнеш“.))))))))).
        Нямам търпение за това, което предстои в years to come.
        И още нещо, което се споделя и от други, а и ти вероятно го знаеш – вървят ти езиците – много, ти си роден филолог! Добрият филолог обаче не винаги е и добър разказвач на истории. При теб нещата са в прекрана симбиоза – невроятно богат речник, прекрасни описания не само на природа, но и на емоционални състояния, напрежение, което те държи и не те пуска…. Умееш да дадеш нов прочит на познати сюжети…..Невероятно Къци!
        Прекрасна Коледа и фантастична Нова година!

        Liked by 1 person

  5. Добротата и очарователните природни картини, с които изобилстват творбите ви ме плениха. Очаквам с нетърпение продължение на вълшебството.

    Харесвам

  6. Браво! Благодаря за предоставената възможност! Благодаря и за книгата! Разказите, поезията…Уникални творби! Този свят, погледнат през Вашите очи ми харесва! С уважение!

    Liked by 1 person

  7. Здравейте,
    Прочетох разказа „Пазителката“ на един дъх. Начинът, по който е поднесена историята те завладява от самото начало, кара те да не спираш да четеш, наслаждавайки се на прекрасния изказ и интересния сюжет.
    Благодаря Ви!

    Liked by 1 person

Вашият коментар